Antispam

Uw e-mail gefilterd van spam voor slechts € 3,50 per jaar

Spam (ongewenste e-mail)

Spam (ongewenste e-mail)

Iedereen heeft er een hekel aan: Spam, oftewel ongewenste e-mail. Regelmatig verschijnen er persberichten met resultaten uit onderzoeken waarin staat hoeveel geld spam bedrijven kost. E-mail wordt minder effectief, u heeft kans dat u door de spam goede e-mail weggooit en bent dagelijks minutenlang bezig met het opruimen van de ongewenste berichten.

Spamfiltering met het SpamPort filter

Hoe werkt het?

Spamfiltering met het SpamPort filter

Ons spamfilter komt te staan tussen de verzendende partij en uw eigen mailserver. Uw e-mail wordt gefilterd in de cloud en doorgestuurd naar uw mailserver. Hierdoor werkt het altijd, onafhankelijk van de software die u draait op uw eigen mailserver.

Via het SpamPort Control Panel kunt u gemakkelijk uw domein(en) beheren en instellingen wijzigen. Het is hier ook mogelijk om de e-mail te releasen en in te zien. In het Control Panel is het eenvoudig wijzigingen toe te passen die ervoor zorgen dat alleen de gewenste e-mail uw inbox bereikt.

E-mailbeveiliging voor Bedrijven en Particulieren

E-mailbeveiliging voor Bedrijven en Particulieren

Ons spamfilter houdt 99,98% van alle spam tegen en vertrouwt op een false-positive ratio van minder dan 1 op de miljoen. Bescherm uw organisatie of persoonlijke e-mailbox tegen spam, virussen, plaatsing op blacklists en het verlies van e-mail. U heeft tevens de mogelijkheid om uw gefilterde e-mail in te zien en waar nodig aanpassingen te maken voor uw eigen gewenste filtering.

Kostenbesparingen

Kostenbesparingen

Het Antispam- en Antivirusfilter van SpamPort zorgt ervoor dat uw e-mailbox vrij blijft van spam en virussen. Dit resulteert er in dat uw medewerkers minder tijd kwijt zijn aan e-mailbeheer en het oplossen van malware/virus-bedreigingen. U heeft naast deze kostenbesparing ook geen dure infrastructuur nodig. Wij regelen zonder deze dure investeringen dat uw e-mail zonder onderbreking wordt gefilterd.

Voor het afnemen van ons Spamfilter is geen contract nodig. U neemt voor elk gewenst domein deze dienst als optie af, deze dienst zal per jaar aan u worden gefactureerd.

Filtermethodes

Filtermethodes

Blacklisting
De websites en links in de e-mail wordt vergeleken met een lijst met bekende en agressieve spammers. Deze lijst combineren wij met de lijsten die door verschillende antispam-organisaties worden aanboden.

Scoresysteem:
De e-mail wordt gescand en krijgt punten op basis van een lijst criteria waaraan spam meestal voldoet. Wanneer een e-mail teveel van deze spampunten krijgt, wordt de e-mail gemarkeerd als spam.

Checksum-technologie:
Centrale e-mail servers bekijken e-mail verkeer dat over internet gaat. De servers gebruiken een checksum-technologie om e-mail berichten te traceren en te volgen. Wanneer er veel e-mails met dezelfde checksum worden waargenomen worden deze geanalyseerd en als spam gemarkeerd.

Afzendercontrole
Er worden controles gedaan om de afzender van het e-mail bericht te kunnen verifiëren. Er wordt bijvoorbeeld gecontroleerd of het e-mailadres wel geldig is. Andere complexere controles gaan dieper in op het SMTP protocol.

Black-/Whitelists:
Gebruikers kunnen zelf vertrouwde e-mail adressen en ip-adressen toevoegen op de whitelist. Het omgekeerde is op de blacklist van toepassing.

Spamrum beperking:
Hiermee worden DoS-aanvallen en woordenboekaanvallen (e-mails waarbij een willekeurig adres gebruikt wordt) op domeinen tegenhouden.

Bestanden als attachment
Er wordt een aantal bestandstypes standaard geblokkeerd, bijvoorbeeld .vbl.

Antispam


Beschermt je email tegen spam, phishing en virussen.

Antispam statistieken

Bekijk de statistieken van uw domein.

Quarantaine

Haal geblokkeerde berichten uit de quarantaine.

Overzicht opties

Bekijk een overzicht van de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze antispam?