PHP 7.3 beschikbaar!

Vanaf heden is op al onze Plesk-shared webhosting servers PHP 7.3 beschikbaar.  De Changelog van PHP 7.3 is te vinden op http://php.net/ChangeLog-7.php#7.3.0

Ongepland onderhoud 26/12

 
Wegens onvoorziene omstandigheden plegen wij op dit moment onderhoud aan server1, server56, server13, server27, everhost1 en everhost2.


Deze servers zullen naar verwachting enkele tientallen minuten downtime ervaren. Onze excuses voor het ongemak.


Update 23:45: alle servers zijn weer online. Het hardwareprobleem is verholpen. 

Gewijzigde openingstijden december 2018

Vanwege de feestdagen zijn wij van 25 december tot en met 1 januari afwezig. E-mails en helpdesktickets worden in deze periode niet beantwoord.

Vanaf 2 januari zullen wij weer volgens ons normale schema aanwezig zijn. Uiteraard zal er in het geval van storingen wel actie ondernomen worden.

Netwerkstoring 18-11

Vanmorgen zijn er netwerkproblemen ontstaan in ons datacenter. De oorzaak van het probleem is inmiddels opgelost door de netwerkengineers. Van 9:55 tot aan 10:15 was het netwerk slecht of niet bereikbaar.

Update 11:12: er is helaas weer een onderbreking geweest in ons netwerkverkeer. Van 10:47 tot 11:07 was het netwerk slecht of niet bereikbaar.

 

Update 14:48: de storing is inmiddels volledig opgelost.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Comodo heet nu Sectigo

Comodo, onze leverancier van SSL-certificaten, gaat vanaf 1 november 2018 door het leven als Sectigo. Dit geldt voor de bedrijfsnaam, maar ook voor alle merk- en productnamen.

Comodo PositiveSSL heet vanaf nu dan ook Sectigo PositiveSSL, en dat geldt ook voor de overige certificaten. Alle Comodo certificaten blijven gewoon werken. De root certificaten wijzigen niet, qua installatie of gebruik zijn er dus geen wijzigingen of her-installaties nodig.

Nieuwe domeinextensies .page / .world / .online / .fashion

De laatste dagen zijn er enkele extensies bij gekomen die bij ons te registreren zijn:
- .page
- .world
- .online
- .fashion
Bekijk de tarieven en welke domeinen er nog vrij zijn via https://www.totallyhosted.nl/domeintarieven

L1TF kwetsbaarheden

Wij zijn op de hoogte van de L1TF exploit. Dit is de meest recente CPU-kwetsbaarheid op Intel CPU's, volledig bekend als de "L1 Terminal Fault" (L1TF). Wij zijn bezig met het beoordelen van de mogelijke impact, en zullen waar nodig patches aanbrengen op onze eigen (virtuele-)servers en (virtuele-)servers die wij in beheer hebben.

U kunt op deze pagina het nieuws blijven volgens over deze kwetsbaarheid. Onze klanten worden op de hoogte gebracht wanneer er eventuele geplande downtime is om deze patches aan te brengen.

Tijdelijk telefonische storing (opgelost)

Vanwege een storing op onze VOIP-basisset, zijn wij momenteel niet telefonisch bereikbaar. We proberen dit z.s.m. op te lossen.

Wij verzoeken u om via e-mail contact op te nemen, deze e-mails worden direct verwerkt.

Update 14:05 Na onderzoek blijkt de netwerkpoort van onze basisset kapot. We schakelen de telefoon nu direct door naar mobiel, zodat wij alsnog telefonisch bereikbaar zijn.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Met ingang van 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in.  Alle organisaties die persoonsgegevens verwerken, moeten aan deze verordening voldoen.

Binnen de AVG zijn er twee types verwerkers van persoonsgegevens: De verwerkersverantwoordelijke en de verwerker. TotallyHosted is actief in beide rollen. In onze Privacy Statement vindt u welke gegevens wij opslaan als verwerkersverantwoordelijke.
Voor uw eigen website bent u echter zelf de verwerkersverantwoordelijke. Dit betekent dat u zelf dient te documenteren welke persoonsgegevens u opslaat, waarom u deze opslaat, hoe u deze beveiligt en hoe lang u deze opslaat.

Onze complete uitleg over onze rol in de AVG (inclusief onze rol bij uw website) kunt u vinden in de volgende PDF: AVG TotallyHosted

U kunt deze downloaden en opslaan.

Feestdagen maart/april/mei 2018

Vanwege feestdagen is ons kantoor gesloten op:
    • Vrijdag 30 maart (goede vrijdag) vanaf 12:00

    • Maandag 2 april (tweede paasdag)

    • Vrijdag 27 april (koningsdag)

    • Donderdag 10 mei (hemelvaartsdag)

    • Maandag 21 mei (tweede pinksterdag)
Op deze dagen zal er geen e-mail worden beantwoord. Telefonisch zijn wij alleen bereikbaar voor noodgevallen.

Wist u dat...?

Wist u dat wij DDoS-aanvallen tot wel 800 Gbps kunnen filteren voor u?