Backups

TotallyHosted besteedt erg veel zorg aan de backups van websites van haar klanten. Al onze webhostingservers draaien in RAID-10 (striped mirroring), wat wil zeggen dat alle gegevens die u op de server opslaat automatisch naar meerdere harde schijven weggeschreven worden. Mocht er een schijf uitvallen, dan neemt de andere het automatisch over. Wij kunnen dan een harde schijf vervangen (hot-swap) op een rustig tijdstip, en de RAID rebuilden op de achtergrond zodat de websites nauwelijks last hebben van downtime. Elke (webhosting)server van ons draait monitoring software om ons tijdig op de hoogte te stellen van een fout in deze RAID configuratie.
Hier blijft het echter niet bij. Speciaal voor backups hebben wij meerdere backupservers met vele terrabytes(TB) aan opslagruimte in onze beide datacenters.

Alle gegevens worden op de eigen server opgeslagen, en vervolgens naar de backupserver doorgestuurd. Wij houden altijd gegevens van 1 complete backup(image) beschikbaar; daarnaast worden er 14 dagelijkse backups gemaakt van oa. MySQL en elke root van een domeinnaam. Zo kunnen wij tot maximaal 2 weken terug in de tijd qua bestanden.
Doordat alle gegevens op meerdere harde schijven opgeslagen zijn, zijn ook deze backupgegevens veilig.

Backup terugplaatsen

Voor het terugzetten van een backup op verzoek van uw bestanden of databases hanteren wij een tarief a € 15,00 per gebeurtenis.
Backup terug laten halen?

Onderwerpen

Categorie

Delen

 

Komt u er ondanks deze hulppagina's niet uit? Uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen!