10 redenen

TotallyHosted biedt u de juiste ingrediënten voor succes.

10 redenen om voor TotallyHosted te kiezen

Er zijn duizenden webhosters in Nederland. Waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer. Waarom zou u voor TotallyHosted Webhosting moeten kiezen?

1. Overzichtelijk

Heeft u meerdere websites? U kunt hier meerdere domeinen in 1 pakket onderbrengen! Zelf e-mailadressen aanmaken, subdomeinen en databases toevoegen, of andere instellingen veranderen gaat gemakkelijk met het door ons gekozen Control Panel Plesk.

2. Snelheid

Onze webservers zijn uitgerust met de beste processoren en het snelste geheugen. De webservers staan in onze racks bij Serverius DC1 te Dronten en Serverius DC2 te Meppel. Door gebruik te maken van meerdere onafhankelijke internationale carriers, en van een directe verbinding met AMS-IX bent u er verzekerd van dat uw websites supersnel op te vragen zijn - of dat nu in Nederland is of in de rest van de wereld!

3. Betrouwbaar

Wij garanderen een 99,9% uptime op jaarlijkse basis. Onze servers zijn opgebouwd uit A-componenten, wij maken alleen gebruik van de beste merken. De harde schijven zijn dubbel uitgevoerd door middel van RAID-1; mocht er een harde schijf kapot gaan dan staan de gegevens nog op een 2e harde schijf. De MySQL-database wordt elke nacht gebackupped naar meerdere locaties. Elke week wordt een backup gemaakt van alle websites. Alles is redundant (dubbel) uitgevoerd zodat eventuele storingen zo min mogelijk schade aanrichten.

4. Flexibel

Heeft u meer schijfruimte nodig, maar gebruikt u weinig datatraffic? Overleg het met ons en wij maken een pakket op maat. Is het pakket wat u gekozen heeft uiteindelijk toch te groot? Wij verkleinen het gratis voor u! Ook het tussentijds upgraden naar een groter pakket, VPS, of eigen server kunnen wij u natuurlijk bij van dienst zijn.

5. Filters

We proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken. Voor slechts € 3,50 per jaar bieden wij e-mailfiltering aan. Deze filters houden vrijwel alle virussen, phishing mails, en spammails tegen. E-mails met schadelijke attachments of ongewenste inhoud in uw mailbox behoren hierdoor tot het verleden!

6. Ervaring

Wanneer u kiest voor TotallyHosted, kiest u voor een webhoster met verstand van zaken. Wij hebben reeds jarenlange ervaring met webhosten en scripten. Met meer dan 10.000 websites gehost op onze servers, kiest u voor ervaring.

7. Klimaatbewust

Niet alleen ons logo bevat veel groen, wij proberen hier in onze werkwijze ook rekening mee te houden. Van ons klimaatneutrale datacenter in Dronten met 100% groene stroom, tot aan onze zuinige bedrijfswagens, wij doen ons best voor een beter milieu.

8. Dagelijkse backups van uw webhosting.

Van al onze shared webhosting-pakketten en VPS'en maken wij dagelijks backups welke extern opgeslagen worden. Voor uw colocated server, dedicated server of VPS kunnen wij dit uiteraard ook regelen.

9. 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood

Wanneer u te maken krijgt met een storing op uw door ons gehoste website, kunt u 24 uur per dag contact opnemen met onze storingshotline.

10. Persoonlijke, professionele aanpak

Ons bedrijf is groot genoeg om een professionele aanpak te kunnen garanderen, maar klein genoeg om u te behandelen als méér dan een klantnummer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?