Webhosting wizard

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Maak dan gebruik van onze webhosting wizard om tot het juiste advies qua vorm van hosting te komen.

Selecteer de optie die het beste past bij uw situatie:

Advies:
Standaard webhosting

Met standaard webhosting kunt u tegen een gunstig tarief uw website hosten, inclusief een onbeperkt aantal e-mailadressen.

Advies:
Standaard webhosting
VPS
Dedicated server
Colocatie

Kies één van de webhosting-pakketten waarbij u meerdere websites kunt hosten. U maakt gebruik van onze hardware en ons controlpanel, welke u zodoende niet zelf hoeft aan te schaffen.
Afhankelijk van de hoeveelheid schijfruimte, dataverkeer en CPU-kracht die u nodig heeft kan het lonend zijn om voor een VPS te gaan. U maakt nog steeds gebruik van onze hardware, maar dient zelf (indien gewenst) een control panel aan te schaffen of te leasen.
Wilt u echter helemaal luxe zitten en alles naar uw hand kunnen zetten, kies dan voor een dedicated of colocated server.
Uiteraard is het ook mogelijk om klein te beginnen en later te upgraden naar een andere vorm van webhosting.

Advies:
VPS
Dedicated server
Colocatie

Met een VPS heeft u gereserveerde delen van een server van ons. Met een dedicated server of colocatie van uw zelf aangeschafte server heeft u nog meer kracht (en dus snelheid en uptime) beschikbaar.

Advies:
VPS
Dedicated server
Colocatie

Bij standaard webhosting is er alleen de mogelijkheid om (PHP-)instellingen aan te laten passen, zelf software of modules installeren is hierbij niet mogelijk. Met een VPS of eigen (gehuurde) server is dit wel mogelijk.

Advies:
VPS
Dedicated server
Colocatie

Afhankelijk van de hoeveelheden die u verbruikt, kunt u gebruikmaken van een VPS, of kan het gunstiger zijn om voor een dedicated of colocated server te gaan.

Advies:
Loadbalancing

Wanneer 1 webserver niet voldoende is, kunnen wij voor u een private cloud opzetten, bestaande uit meerdere servers.

Advies op maat nodig?