Server Colo Small


Premium Colocatie

U heeft bij TotallyHosted de garantie op hoge uptime en redundante 10Gbps verbindingen voor uw colocatie server(s). Wij zijn op meerdere datacenterlocaties DC1/DC2 vertegenwoordigd zodat wij voor elke klant een gepaste oplossing kunnen bieden. Uw server wordt geplaatst in één van onze racks welke alleen voor ons toegankelijk zijn. Elke geplaatste server is minimaal verbonden met een 1Gbps uplink en is verbonden via onze redundante Cisco Switches naar de redundante Cisco routers van Serverius. Een pakket op maat is uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij leggen u graag de mogelijkheden vrijblijvend uit.

Serverius Datacenter DC1 en DC2 voldoen aan de kwalitatief hoge ISO27001 en ISO9001 certificering.

 

Redundantie
Bij colocatie is er de mogelijkheid om redundante uplinks af te nemen en redundante APC aansluitingen af te nemen voor uw colocatie server met redundante voeding.

Premium netwerk
Uw server wordt aangesloten op onze redundant uitgevoerde Cisco L3 switches of een onderling verbonden HP Procurve L3 switch. Spanning / trunking van poorten behoort tot de mogelijkheden die wij aanbieden.

Managed Colocatie
Managed Colocatie hosten is per SLA afneembaar. Wij zorgen voor het systeembeheer en het updaten van uw server, zowel softwarematig als hardwarematig. Tevens adviseren wij u bij het maken van keuzes voor software en hardware.

Overige tarieven

De volgende opties zijn mogelijk bij colocatie:

  • Aansluiting extern apparaat: USB schijf, tapestreamer, etc.: € 25,00 Per maand
  • Aansluiting extern KVM over IP (beheer op afstand via IP): € 45,00 Per uur
  • Plesk 10 domains: € 9,00 Per maand
  • Plesk 30 domains: € 13,00 Per maand
  • Plesk Unlimited domains: € 40,00 Per maand
  • DirectAdmin licentie (unlimited domains, lifetime internal license): € 125,00 eenmalig

Stroom enkel op nacalculatie

Extra KWH / AMP verbruik is mogelijk bij colocatie servers (bij meer dan 1A)

Heeft u nog vragen met betrekking tot colocatie?