Beheerd


Wij beheren uw server graag. Sinds 2004 hebben wij ervaring met het beheren van Linux systemen zoals CentOS, Fedora en Ubuntu.

24x7


Wanneer wij niet direct in staat zijn om naar het datacenter af te reizen, kunnen wij altijd beroep doen op de engineers van het Datacentrum.

Efficient


Bespaar tijd door monitoring, backup en updates aan ons over te laten.

Veilig


Uw servers en overige apparatuur zijn alleen voor ons toegankelijk. Wij hebben eigen racks waar alleen wij en de DC engineers bij kunnen.

Wat is managed colocatie?

Wilt u wel graag een server bij ons ophangen, maar beschikt u niet over de technische know-how om de server te installeren of updates bij te houden? Geen probleem! Wij doen het graag voor u.

Deze manier van colocatie heet "Managed colocatie".

Onze expertise ligt bij Redhat-gebaseerde Linux-versies, zoals Fedora en CentOS. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het opzetten van Plesk en DirectAdmin.

Uw eigen server(s) in onze ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerde datacenters

Managed colocatie past uitstekend bij bedrijven die beschikken over hun eigen hardware maar die hun apparatuur graag laten installeren en beheren door ervaren systeembeheerders. Het onderbrengen van servers en overige apparatuur gebeurt altijd in een Nederlands datacenter. Elk datacenter is voorzien van meerdere redundante uplinks die zijn verbonden met de belangrijkste internetknooppunten en peerings. U bent voor het Nederlandse verkeer direct verbonden met de AMS-IX en NL-ix voor optimale nationale connectiviteit. Voor het verkeer naar het buitenland maken wij gebruik van uitstekende partijen zoals DE-CIX, GE-CIX, Cogent, TATA-communications, Core Backbone en RETN.

Advies en opbouw van uw hardware

Wij staan u graag bij voor het adviseren en assisteren bij het ontwerp en onderhoud van uw ICT platform. Dit doen wij zowel voor de hardware als de onderliggende software. Hiermee kunnen wij van aankoop tot aan het opzetten van de applicaties en configuraties u van dienst zijn. Het aansluiten van uw hardware en bekabeling voeren wij zelf uit en wordt niet uit handen gegeven. Zo weten wij precies hoe uw situatie er uit ziet en hoe deze is opgebouwd.

Webhosting met CentOS

Webhosting met Linux

Niet meer omkijken naar uw serverinstallatie?