Everhost gaat op in TotallyHosted

Reeds 3 jaar geleden namen wij EverHost Webhosting over. EverHost bleef als losstaand bedrijf bestaan.

Aangezien de internet-wereld sterk aan het veranderen is, bleek het niet meer handig om EverHost als losstaand bedrijf te blijven hanteren. Diverse nieuwe technieken zijn beschikbaar gekomen, diverse onderdelen van de EverHost website werkten niet meer naar behoren en moesten worden aangepakt.

We hebben daarom besloten om EverHost niet meer als losstaand bedrijf te laten bestaan, maar op te laten gaan in TotallyHosted. Sinds gisteren zijn alle diensten dan ook overgezet en vanaf 1 april (geen grap) zullen klanten van EverHost worden gefactureerd vanuit TotallyHosted. De servers, welke reeds in beheer waren bij TotallyHosted, zullen onaangepast blijven voortbestaan; uw website zal dan ook geen hinder ondervinden van deze aanpassing.

Wel zijn er diverse voordelen voor de klanten van EverHost:


  • De betalingstermijn verandert van 7 naar 14 dagen

  • De website van TotallyHosted biedt veel meer informatie dan die van Everhost

  • U kunt met uw bestaande account inloggen op de website van TotallyHosted (let op, nieuw wachtwoord is per e-mail verzonden!).

  • Automatische incasso is weer mogelijk, naast Ideal/Bancontact/Paypal kunt u nu ook gebruik maken van Bitcoin en Sofort om uw facturen te betalen. Neem contact met ons op om automatische incasso te activeren indien gewenst!

  • Er komen meer diensten voor u beschikbaar, zoals antispam, colocatie, VPS servers, dedicated servers.

  • Meer domeinnaam extensies te registreren, met lagere prijzen wanneer u de registratie zelf uitvoert via de website.

  • Nieuw rekeningnummer om uw facturen te betalen: NL14ABNA0550743804 (het ING rekeningnummer komt binnenkort te vervallen, verwijder deze uit uw adresboek!)

  • Telefonische ondersteuning op werkdagen van 10:00 tot 16:00


Heeft u verder nog vragen, neem dan contact op!

Wist u dat...?

Wist u dat wij voor storingen 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn?