Netwerkproblemen deel bezoekers (opgelost)


Op dit moment ervaart een deel van onze bezoekers problemen met het benaderen van websites die bij ons zijn gehost. Dit probleem speelt buiten ons netwerk en lang niet alle bezoekers hebben hier last van. Helaas betekent dit dat wij dit niet zelf kunnen oplossen en afhankelijk zijn van andere partijen om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.Update 12:45 Alles werkt weer probleemloos.

Update 14:02 Tussen 13:45 en 14:02 hebben alle websites platgelegen door een storing in 1 van de core routers van het datacenter, buiten ons netwerk. Dit lijkt inmiddels te zijn opgelost.

Update 15:02 Opnieuw problemen. Er wordt naar gekeken.

Update 15:06 Ook dit lijkt weer opgelost.


Update vanuit datacenter: Vandaag werden wij geconfronteerd met een software bug op 1 van de Cisco routers. Tijdens het onderzoeken hiervan werd de route omgelegd maar het probleem bleek daarmee nog niet uit de weg.

Er is een emergency software upgrade uitgevoerd. Hierna volgde een complete reboot en pas daarna is alles weer stabiel geworden.

Wist u dat...?

Wist u dat ons datacenter op 100% groene stroom draait? Door gebruik te maken van cold corridors en vrije koeling wordt jaarlijks 30% aan koelenergie bespaard!