Reg.nu gaat over in TotallyHosted.nl

In juli 2010 zijn wij gestart met reg.nu; in het begin alleen voor onze resellers, later voor iedereen. Het doel van reg.nu was duidelijk: Door onze klanten zelf alle informatie (adresgegevens, contactgegevens, nameservers e.d.) in te laten vullen, met een geautomatiseerd systeem tegen scherpe prijzen domeinregistraties aanbieden. Door gebruik te maken van automatische betalingen via Ideal en Bancontact en vooruitbetalingen bouwden wij een volledig geautomatiseerd en zelfvoorzienend systeem.

Sinds februari 2015 zat veel van deze functionaliteit reeds in onze website op TotallyHosted.nl ingebouwd. Het werd daarom steeds meer werk om beide systemen bij te houden; met wijzigingen bij onze betaalproviders, wijzigingen in registratiesystemen, updates op PHP en andere onderdelen van onze software kwamen we steeds meer problemen tegen met reg.nu.

Daarom is in oktober 2017 het besluit genomen om de laatste ontbrekende functionaliteit in TotallyHosted.nl in te bouwen, en alles van reg.nu hier naar om te zetten. Als u gebruik maakte van reg.nu dan heeft u hier een e-mail over ontvangen. U maakt hierdoor gebruik van de volgende voordelen:

U kunt met uw bestaande reg.nu-gegevens inloggen op ons klantenpaneel.

Nu inloggen
Heeft u hier nog vragen over?