Datacenter Serverius DC1

Het datacenter Serverius DC1 maakt gebruik van de nieuwste technieken, is volledig CO2-neutraal en draait op 100% groene stroom.

Het volledige terrein (inclusief parkeerplaats) is omheind, het volledige terrein is voorzien van CCTV (binnen en buiten), en natuurlijk mag ook de 'SmartCard' om specifieke deuren te openen niet ontbreken. Door het 'cold corridor'-systeem wordt zeer zuinig met energie omgesprongen; elke rij racks bevat een koude gang, waar de airconditioning binnen komt. De koude lucht gaat de ventilatie van de servers in, en komt na het koelingwerk gedaan te hebben in de warme gang er weer uit. Elk rack is volledig dichtgemaakt met blindplates zodat er geen koude lucht verloren gaat. Alle gebruikte energie is groen.

Door de ideale ligging in Dronten is dit datacenter goed bereikbaar met de auto en trein, en is het mogelijk om tegen zeer scherpe prijzen gebruik te maken van een premium netwerk dat 24/7/365 gemonitored wordt door een team van 14 netwerkprofessionals.

Certificering

Webhosting met ISO27001 certificering Serverius DC1 is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Download 27001 Certificering

Download 9001 Certificering

Over ISO9001:2008 / ISO27001:2013
ISO9001: Deze internationale norm specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem wanneer een organisatie: moet aantonen dat zij in staat is om op consistente wijze producten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en van toepassing zijnde wet- en regelgeving; en zich ten doel stelt om de klanttevredenheid te verhogen door het systeem doeltreffend toe te passen, met inbegrip van processen voor continue verbetering van het systeem alsmede de borging van het voldoen aan eisen van klanten en van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

ISO27001: Veiligheid is van het allergrootste belang is voor Serverius en haar klanten, en ISO 27001 is de meest geaccepteerde certificatie beschikbaar voor de ondersteuning van informatie en fysieke beveiliging en business continuity. ISO 27001 zorgt ervoor dat:

  • Risico's en bedreigingen voor het bedrijf worden ingeschat en beheerd
  • Fysieke beveiligingsprocessen zoals beperkte toegang consequent worden toegepast
  • Audits worden regelmatig uitgevoerd op elk onderdeel van de beveiliging en cctv-planning en -monitoring

Pluspunten

Adres

Serverius DC1
De Linge 26
8253 PJ Dronten NEDERLAND

Wilt u meer informatie over deze datacenter-locatie?