Teamviewer: Hulp op afstand

Wij willen u graag altijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom zijn wij al goed bereikbaar per e-mail, live chat via de website, en telefonisch.

Soms is het echter veel lastiger om een probleem via eerdergenoemde methodes op te lossen, dan wanneer wij direct toegang hebben tot uw Windows-PC of Macintosh. Dit is mogelijk met het gratis programma Teamviewer: Veilige software waarmee wij handelingen op uw computer kunnen uitvoeren terwijl u meekijkt. Het oplossen van een e-mailprobleem en soortgelijke acties kunnen wij zo voor u uitvoeren.

Hoe werkt het?

Download eerst Teamviewer door te klikken op uw gewenste versie (Mac of Windows).

Start het programma op. U krijgt nu een scherm te zien, waarin links bij "Afstandsbediening toestaan" Uw ID en Wachtwoord staan.

Teamviewer Hulp op afstand voor webhosting, e-mail e.d.Neem contact met ons op over het probleem en stuur Uw ID en Wachtwoord naar ons toe terwijl u het scherm van Teamviewer open heeft staan. Wij kunnen nu op uw computer inloggen.

Wanneer wij klaar zijn, kunt u de verbinding verbreken zodat wij niet langer toegang hebben tot uw computer. Wanneer u Teamviewer opnieuw start zal het wachtwoord anders zijn, wij hebben dus alleen toegang wanneer u dat wenst.

Download Teamviewer

Mac

Windows

Onderwerpen

Categorie

Delen

 

Komt u er ondanks deze hulppagina's niet uit? Uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen!