Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van welke extensie het om gaat, maar is meestal binnen een week geregeld. U dient zelf de oude webhosting-provider op de hoogte te brengen.
Dit kan tussen enkele minuten, en 3 dagen duren, afhankelijk van de extensie. Enkele extensies (.com, .be, .eu bijvoorbeeld) zullen binnen enkele minuten actief zijn.

.NL is meestal binnen 2 uur actief.
Log in op uw ControlPanel, en ga naar de website waar een subdomein gemaakt moet worden. Klik op "Subdomains", "Add new subdomain".
Stuur ons een email met de volgende gegevens van de nieuwe eigenaar:
- Naam bedrijf en/of naam eigenaar
- Adres
- Postcode en plaats
- Emailadres
- Telefoonnummer

Wij zetten het domein dan op naam van de nieuwe eigenaar. Let er op, dat de facturatie hiermee niet veranderd; indien het aan de nieuwe eigenaar gefactureerd moet worden, dient deze een bestelling voor een verhuizing te plaatsen bij ons. Na ontvangst van toestemming van de huidige eigenaar zullen wij de verhuizing in orde maken.
Nee, u kunt alle gewenste extensies gebruiken. Wij registreren (en verhuizen) echter alleen de door ons aangegeven extensies.

U zult uw domein dus ergens anders moeten registreren in dit geval.
Wij ondersteunen standaard vanuit het controlpanel geen wildcard DNS (*.domein.nl), maar kunnen dit wel gratis voor u instellen. Neem hiervoor contact op en vermeld daarbij om welke site het gaat.
Een subdomain is een soort submap van de website.

In het voorbeeld van http://sub.domein.nl is sub het subdomain. U kunt hier een aparte website op hosten!
Sinds de ingang van het nieuwe systeem van .nl is het niet meer nodig om formulieren te gebruiken. Dit scheelt een hoop papierwerk.

U dient bij de huidige registrar een 'token' op te vragen voor het domein. Zij zijn verplicht deze te verschaffen. Indien zij dit weigeren, kunt u dit aan ons doorgeven, wij zullen dit dan bij SIDN aankaarten.
U kunt de token naar ons sturen, wij zullen de domeinnaam dan voor u verhuizen.
Bij ons kunt u gratis gebruik maken van alle email- en forward-voorzieningen bij een geparkeerd domein.