Veelgestelde vragen

Neem hiervoor contact op. Vermeld uw klantnummer en de gebruikersnaam waar het om gaat, we zullen dan naar het originele emailadres dat is opgegeven bij het bestellen een nieuw wachtwoord sturen.
Natuurlijk kan dat, de backups worden niet voor niets gemaakt!

We hebben altijd bestanden van de huidige week plus de volledige vorige week backup. Wanneer u een backup wilt ontvangen, neem dan contact op en vermeld daarbij uw gebruikersnaam en password van de helpdesk (ter controle), wat u wilt ontvangen (site of database?), en van welke dag u dit wilt ontvangen. Wij sturen u deze gegevens dan zo snel mogelijk toe.
Standaard wordt er een index.html aangemaakt voor uw website waarop staat dat deze website gereserveerd is. Als u in uw /httpdocs-map de index.html weghaalt of overschrijft zal deze melding weg zijn.
Soms kan het handig zijn als een site een exacte kopie is van een andere site, of als beiden vanuit dezelfde directory geladen worden.

Dit is standaard niet mogelijk, maar wij kunnen dit wel gratis voor u instellen. Neem hiervoor contact op en vermeld daarbij welke site vanuit welke directory geladen moet worden.
Wij ondersteunen standaard vanuit het controlpanel geen wildcard DNS (*.domein.nl), maar kunnen dit wel gratis voor u instellen. Neem hiervoor contact op en vermeld daarbij om welke site het gaat.
U kunt uw website-statistieken zien op http://www.domein.nl/plesk-stat/webstat
(Vervang domein.nl door uw domeinnaam).

Dit dient wel ingeschakeld te zijn voor uw website. Om het in te schakelen: Log in via het controlpanel, klik op de sitenaam, klik "Setup". Vink "Web statistics" aan, en eventueel "accessible via password protected directory /plesk-stat" om er wachtwoordbeveiliging (zelfde gegevens als ingesteld voor de FTP) op te zetten.